Εταιρία

1070415

Η Επιχείρηση Web-Design.gr δημιουργήθηκε, από την ανάγκη μικρών, μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, να έχουν πρόσβαση στις σύγχρονες λύσεις management και marketing.
Με την εμπειρία δέκα και πλέον ετών παρέχονται με προσιτό κόστος υπηρεσίες εγκατάστασης - παραμετροποίησης On - line καταστημάτων (eshop), δυναμικών και στατικών εταιρικών ιστοσελίδων, δυναμικών και στατικών παρουσιάσεων, Forum και οn - demand διαδικτυακών εφαρμογών.
Πρωταρχικός στόχος είναι η παροχή ουσιαστικής πληροφόρησης. Δίδετε ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην επίτευξη των εταιρικών στόχων και την απόδοση της επένδυσης σας.

Κάθε νέο project αντιμετωπίζεται ως μια μοναδική πρόκληση σχεδιάζεται και υλοποιείται από μηδενική βάση με τέτοιο τρόπο ώστε να δένει με το συνολικό προφίλ της εκάστοτε εταιρίας και αποσκοπεί στο να προσφέρει το μέγιστο δυνατό όφελος στον πελάτη. Η χρήση των τελευταίων τεχνολογιών σχεδίασης και η εφαρμογή νέων τάσεων σχεδιαστικής αντίληψης εξασφαλίζει την επιτυχία.

Ο δεύτερος τομέας με τον οποίο ασχολείται η Web-design.gr είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για το πληροφοριακό σας σύστημα, ασχολούμαστε με την επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών, με την επισκευή notebook, laptop, netbook.

Ο τρίτος τομέας ενασχόλησης είναι η γραφιστική. Οι εργασίες που προσφέρουμε είναι ο σχεδιασμός λογοτύπου της εταιρίας σας, ο σχεδιασμός και η εκτύπωση επαγγελματικών καρτών και φυλλαδίων. Επίσης αναλαμβάνουμε την προβολή της επιχείρησης σας.

 

   

Τηλ 2312 315 315

Ωράριο Καταστήματος ΣΑΠΦΟΥΣ 1

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
09:00 - 15:00ΧΑΡΤΗΣ

Scroll to Top